Fürdőszoba

Lapozzon többért ›

Cea

Az Olaszországban gyártott termékektől a globális forgalmazásig A CEA kollekciói a termékek széles skáláját ölelik fel, a fürdőszobáktól a konyhákig, kültéri zuhanyoknak a szellőzésig, szakértelemmel és előrelátással AISI 316L rozsdamentes acélból kovácsolva, amely anyag 100%-ban újrahasznosítható, nagy teljesítményű, mert hosszú élettartamú és különösen higiénikus, ellenáll a külső hatásoknak, a mechanikai precizitás alacsony környezetterheléssel és a természeti erőforrások tiszteletben tartásával végzett folyamat eredménye.

Dornbracht

A Dornbracht a fürdőszobák, fürdők és konyhák kiváló dizájner felszereléseinek és kiegészítőinek vezető specialistája. Prémium márkaként a Dornbracht az innovatív technológiát és a gyári szintű magas minőségi szabványokat képviseli, "Made in Germany", magasan képzett alkalmazottakkal és a legmodernebb - legkorszerűbb gyártási technológiákkal.

Steinberg

Az Ön egyéni stílusát megerősíti a Steinberg innovatív csaptelepek, esőzuhanyok és fürdőszobai kiegészítők technológiája.

Vaselli

Megtiszteltetés számunkra, hogy „a kő szabóinak” tartanak bennünket, és büszkék vagyunk munkánkra. Finomított anyagokat használunk, és kihasználjuk a technológiát és gyártási tehetségünket. Az eredmény egy olyan környezet és termék, amely tökéletesen megfelel ügyfeleink elvárásainak. Hűséges a
A minket azonosító dizájn megszünteti a „termékvonalak” besorolását, és teret hagyunk a „stilisztikai filozófiáknak”, amelyek segítségével ügyfeleink inspirációhoz és stílushoz juthatnak anélkül, hogy korlátoznák a modulok és intézkedések kreativitását.