top of page

Kiegészítők

Liebherr

Liebherr

A Liebherr több mint 70 éve kínálja igényes termékek és szolgáltatások szüntelenül fejlődő széles választékát. Kifinomult gyakorlatiasság, bevált, kiforrott műszaki megoldások és a magas minőségű elvárások minden termékterületen biztosítják az ügyfelek elégedettségét.

Miele

A Miele kiemelkedő hatékonyságot ér el minimális energiafogyasztás mellett. Legyen szó akár a klasszikus forgatógombról, szenzorgombról vagy akár az okostelefonokéhoz hasonló nagyfelbontású érintőkijelzőről: a Miele kezelése mindig egyszerű és örömteli. A Miele a tiszta formák és az időtlen elegancia megtestesítője.

Xinnix

A Xinnix olyan ajtórendszereket hoz létre, amelyek lehetővé teszik minden ajtó „keret nélküli” integrálását minden falba. Keret nélküli ajtórendszernél az ajtólap és a fal egymásba olvad.
A fal azonos színűre festve diszkrét, időtálló felületet kap.
A Xinnix név (C nix; nem látni semmit) tökéletesen leírja az ajtórendszereink által elért eredményt, a zökkenőmentes láthatatlan ajtókat. Az ajtófélfák nélküli ajtók megvalósításához alumínium keretet használunk, amelyet a falba helyeznek.

bottom of page